Η ΜΠΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!

Euphoria Meals

H Euphoria Meals είναι μια νέα εταιρεία που έρχεται στην ελληνική αγορά να προσφέρει την μπάρα που αγαπάμε, στην καλύτερη εκδοχή της!

Όλες οι μπάρες είναι χειροποίητες, πλούσιες σε φυτικές ίνες, μαγγάνιο, μαγνήσιο και σίδηρο και αυτό τις καθιστά ένα πλήρες ενεργειακό μικρογεύμα.

Για την παρασκευή τους  χρησιμοποιούνται μόνο φυτικά συστατικά που μας προσφέρει η ¨ΜΑΝΑ ΓΗ¨, χωρίς προσθήκη ζάχαρης  , ενώ η ειδοποιός διαφορά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των snacks της Euphoria Meals είναι η ωμή σύστασή τους και η μαστιχωτή γεύση.

Όλα τα συστατικά που περιέχουν είναι αλεσμένα με αποτέλεσμα, πρώτον να μην δημιουργούν στομαχικές διαταραχές και δεύτερον τα θρεπτικά συστατικά των υλικών να αποδεσμεύονται πολύ γρήγορα στον οργανισμό. Τέλος παρασκευάζονται μόνο με έξτρα παρθένο ελληνικό ελαιόλαδο.

Η μοναδικότητα των μπαρών μας είναι ότι έχει γίνει συνδυασμός 4 φυτικών πρωτεϊνών (Δημητριακό, Όσπριο, Ξηροί καρποί, Σπόροι ),με αποτέλεσμα αμινοξέα που λείπουν από το ένα να συμπληρώνονται από τα υπόλοιπα.

Η Euphoria Meals εναρμονίζεται πλήρως με τα αναγνωρισμένα πρότυπα διατροφής που σχετίζονται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων νοσημάτων και πληρεί τη διαδικασία ISO 22000:2018, με αποτέλεσμα να προσφέρει την ευζωία και την γευστική απόλαυση στους πελάτες της μέσα από μια εξαιρετική σειρά πυκνών ενεργειακά γευμάτων σε πέντε (5) γευστικούς συνδυασμούς :

Μελάσα · Σοκολάτα-Φουντούκι · Σοκολάτα-Πορτοκάλι · Σοκολάτα-Καρύδα · Φυστικοβούτυρο

Κύρια υλικά των μικρογευμάτων της Euphoria Meals είναι το πίτουρο βρώμης, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα. Οι 4 γεύσεις περιέχουν μέλι και η VEGAN μελάσα.

Πρωτεύον συστατικό παραμένει όμως το μεράκι της δημιουργίας και η θέληση της προσφοράς ποιοτικής ενέργειας και απόλαυσης στον πελάτη.

Γιατί Euphoria Meals;

Οι μπάρες της Euphoria Meals είναι ενεργειακά μικρογεύματα που ξεχωρίζουν για την ωμή και ακατέργαστη σύστασή τους.

Ο τρόπος παρασκευής τους διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά τους.
Αντιθέτως, η πλειοψηφία των μπαρών που υπάρχουν στην παγκόσμια και ελληνική αγορά έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία.

Παράλληλα για την παραγωγή των μπαρών της Euphoria Meals χρησιμοποιούνται 10 εώς  13 συστατικά σε σύγκριση με άλλες μπάρες της αγοράς που έχουν μέσο όρο 5.

EUPHORIA MEALS

Το Όραμα μας

  • Να διατηρήσουμε την ποιότητα των τροφίμων μας στα πιο υψηλά επίπεδα
  • Να δημιουργήσουμε μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς για όλους τους καταναλωτές
  • Να δημιουργήσουμε μια υγιεινή καθημερινή συνήθεια για όλες τις ηλικίες
  • Να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες, εργαζόμενους και συνεργάτες

`` Ας είναι η τροφή το φάρμακο σου
και το φάρμακο, η τροφή σου ``

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ